UPPLEV NORRKÖPING

UPPLEV NORRKÖPING

UPPLEV NORRKÖPING

UPPLEV NORRKÖPING

UPPLEV NORRKÖPING

UPPLEV NORRKÖPING
3-6 AUGUSTI

Slider

Välkommen till staden som skapar möjligheter! Idrottsstaden Norrköping är en stad där alla deltar med samma förutsättningar. Arbetet och visionen om att bli Sveriges ledande idrottsstad uppstod tillsammans med alla Norrköpingsbor och besökare som är ambassadörer för staden. Tillsammans ska vi ta Norrköping och dess idrottsliv till nya höjder. Fotbollsfesten är ett bevis på det.

Staden Norrköping välkomnar spelare, ledare och föräldrar varmt välkommen till en helg där gästfrihet och uppskattning till ungdomsidrott, med dess värderingar den förmedlar, står högst på agendan. Platser, evenemang, hotell, restauranger har öppet hus i dagarna fyra.

Norrköpings
topp 5.
Slider
ÄTA & DRICKA
Njutning för
smaklökarna.
Slider
HOTELL
Lätt att
trivas.
Slider

RES HIT!

Det är enkelt att åka till Norrköping

Det finns många sätt som en kan ta sig till Norrköping på och det både med bil, buss, båt och tåg så det är bara att välja det alternativ som passar dig bäst – fram kommer du oavsett. 

RES TILL FOTBOLLSFESTEN MED SJ

Som partner till Norrköpings fotbollsfest erbjuder SJ 15% rabatt till Norrköping om du reser under perioden 25 juli – 8 augusti. De rabatterade biljetterna släpps i mitten av april. Betalningsalternativ: swish eller konto/kreditkort.

Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen.
Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings nystartade fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen sommaren 2021.
Kristoffer Olsson
Kristoffer Olsson
Svenska Fotbollslandslaget
Svenska Fotbollslandslaget
Slider

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!