ÄTA & DRICKA
ÄTA & DRICKA
Slider

I Norrköping finns ett brett utbud av restauranger, alla med sin egen charm och specialitet. Här har vi valt ut några som vi gärna rekommenderar för Fotbollsfestens alla medföljande supportrar och föräldrar. För mer tips och information kika på visit.norrkopings.se

The Lamp Restaurant

Svenska smaker med en flirt till det asiatiska köket. The Lamp Restaurant är en destination i sig. En unik, modern och tidlös mötesplats där upplevelsen står i centrum. Vår servering omfamnar dig och dina vänner till en modern, internationell miljö oavsett om du vill äta gott eller om du bara föredrar ett gott vin, en god öl eller en eldsprakande drink i baren. Hos oss finns något för alla sinnen.

Gamla Bryggeriet Restaurang & Bar

Välkommen till en gedigen restaurang med anor av det gamla bryggeriet som en gång var aktiv och en del av Norrköpings stad.

I lokalerna erbjuds högsta kvalitet på mat och råvaror och ett stort utbud av viner, öl m.m.

GIN

GIN är en modern svensk restaurang, men som hämtar inspiration ifrån hela världen. På GIN låter man noggrant utvalda lokala råvaror få en framträdande roll i alla rätter. Menyerna ändras efter säsong, och beroende på vilka råvaror som finns att tillgå för stunden. I en vardagsrumsmiljö med mycket ek och mässing vill man på GIN ha en uppsluppen stämning.

HÄRLIG PASTA

Handgjord dagsfärsk pasta slungad i klassiska smaker från hela vår glob.

På Härlig Pasta tillverkar vi dagligen all vår pasta från grunden för att kunna servera den färsk. Vår pasta tillverkas helt utan tillsatser på durumvete, ägg och vatten.

KNÄPPINGEN SPISERI & BRYGGERI

I de anrika lokalerna på Knäppingen sprider det sig doft av malt och humle. Utforska den spännande A’ la carte-menyn och den egna ölen i en mysig atmosfär med inspiration av ölkultur. Gå en våning upp för att kika in i bryggeriet eller en trappa ner för att slå er ner i en mysig fåtölj. På sommaren är även bakgården öppen där det bjuds på livemusik och temakvällar.

KVARTERSKROGEN ASKEN

Asken är mer än en krog. Där satsar man på en perfekt symbios mellan mat, dryck, service och njutning. Alla ska känna sig välkomna. Asken är också i ständig rörelse och utveckling. Menybyten efter säsong och andra evenemang byter av varandra under årstiderna. I bakfickan BurgarBaren finner ni en kort men naggande god meny med hamburgare baserad på råvaror av toppklass. Fem dagar i veckan serveras också mycket prisvärda luncher.

LAGERQVIST RESTAURANT & BAR

I djupa charmiga källarvalv från 1700-talet omges du av en gemytlig atmosfär, lyhörd personal och mycket god stämning.

I köket vill Lagerqvist dela med sig av passionen för rena smaker. All mat lagas från grunden och råvaran sätts i fokus utan att krångla till det. På menyn finner du alltid de allra finaste av säsongens primörer och råvaror.

Pappa Grappa: Matbaren | Terassen

Pappa Grappa har funnits i Norrköping sedan 1996 och drivits i nuvarande regi sedan 2005. Våra olika delar; Matbaren och Terrassen är två olika restauranger som ändå delar samma ambition: att erbjuda hög kvalitet och unika upplevelser.

Pappa Grappa är enkelt, familjevänligt och gott – självklart med vedugnspizza.

På Terassen serveras enklare, rustika rätter – typisk ”uteserveringsmat” – som med fördel delas med personer som du tycker om.

STADSVAKTEN

Stadsvakten använder bara av noggrant utvalda råvaror på grillen. I Rôtisseriet helgrillas kött, kyckling och fisk.

Rätterna som serveras talar för sig själva. Tidlösa klassiker, utan krusiduller, tillagade med med små medel och stor kunskap. Från stora baren serveras väl utvalda öl, vin och cocktails från kunniga sommelierer & bartenders.

Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen.
Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings nystartade fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen sommaren 2021.
Kristoffer Olsson
Kristoffer Olsson
Svenska Fotbollslandslaget
Svenska Fotbollslandslaget
Slider

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!