OM OSS
Slider

Vår alliansförening. Arrangörsföreningarna Eneby BK, Lindö FF och Smedby AIS ansvarar, inspirerar och utbildar årligen över 2000 barn och ungdomar i föreningarna. Samtliga föreningar ser Fotbollsfesten som en möjlighet att utveckla ungdomsfotbollen och sätta idrottsstaden Norrköping på kartan.

Alliansföreningen har skapat en organisation och avsatt resurser för att Fotbollsfesten ska bli en turnering som lockar föreningar från hela landet, år efter år. Målsättningen är att skapa ett fotbollsevenemang som är öppet för alla, bland annat för barn, ungdomar och familjer.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss. Kika gärna in på vår FAQ-sida, där finns svar på dom vanligaste frågorna.

UPPLEV IDROTTSSTADEN NORRKÖPING!
Norrköping den perfekta platsen för en såväl nationell som internationell fotbollsturnering. Få andra ständer har samma förutsättningar att verkligen kunna leva upp till positionen att vara värd för landets mest familjära och moderna turnering.

Den nystartade cityturneringen kommer att spelas på centrala platser med stadens utbud intill. Huvudarenorna för Norrköpings Fotbollsfest är Suez Arena, City Gross Arena och Maxivallen.

NYHETER

Norrköping kan fotboll!

Sedan mitten av 30-talet har Norrköping tillhört de bästa fotbollsstäderna i Sverige. Det kan vi tacka all den talang och kunskap som strömmat genom Norrköpings

Läs mer »

Fotbollsfesten inkluderar en paracup!

Turneringen i Norrköping spelas första gången 2021 där arrangörsalliansen önskar locka 400 paraspelare. Fotbollsfest genomförs enligt Svenska Fotbollsförbundets regelverk. Inkluderingen av Parafotboll var redan i

Läs mer »
Med ett konceptinnehåll styrt av värderingar kan evenemanget Norrköpings Fotbollsfest bidra till ett mer positivt samhällsklimat.
Med ett konceptinnehåll styrt av värderingar kan evenemanget Norrköpings Fotbollsfest bidra till ett mer positivt samhällsklimat.
Janne Andersson
Janne Andersson
Förbundskapten Svenska Fotbollslandslaget
Förbundskapten Svenska Fotbollslandslaget
Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!