COVID-19
Säkerhet och trygghet är det primära!
Slider

Information med anledning av coronapandemin

Spelare-, ledares & publiks trygghet under turneringen är vår högsta prioritet. Med hänsyn till den pågående pandemin är det viktigt för oss att du känner dig välkommen och trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen.

Vi följer löpande utvecklingen från myndigheterna. Vi kommer aktivt, inför och under cupen, följa deras och Svenska Fotbollsförbundets allmänna råd och rekommendationer. Uppdaterad informationen sker på den här sidan samt, för anmälda lag, via My Team Info.

100% återbetalning 

Väljer ni att avboka ert deltagande för att vi inte kan erbjuda den nya fotbollsturneringen vi presenterat, eller på grund av oro på grund av gällande coronarestriktioner, kan ni avboka er anmälan med full återbetalning fram till 2021-06-01.


Vad händer om Norrköpings Fotbollsfest ställs in?

Om myndighetsbeslut innebär att Norrköpings Fotbollsfest inte kan genomföras på grund av COVID-19, garanterar vi att 100% av de inbetalda avgifterna (såväl anmälnings- som deltagaravgifter) betalas tillbaka.

Norrköpings Fotbollsfest ser fram emot och är så peppade att välkomna er till Norrköping till sommaren. Vi arbetar för full för att erbjuda en av Sveriges bästa fotbollsturneringar. Säkerhet och trygghet är det primära!

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!