COVID-19
Säkerhet och trygghet är det primära!
Slider

Information med anledning av coronapandemin

Spelare-, ledares & publiks trygghet under turneringen är vår högsta prioritet. Med hänsyn till den pågående pandemin är det viktigt för oss att du känner dig välkommen och trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen.

Alliansföreningen Norrköpings Fotbollsfest har under en lång tid haft en nära dialog med smittskydd Östergötland kring sommarens fotbollsturnering. I samråd och i linje med de rekommendationer som kommit ut från Folkhälsomyndigheten har vi gemensamt tagit ett beslut om att Fotbollsfesten 2021 kommer att genomföras!

Flera anpassningar och justeringar vid ex. samlingsplatser kommer att göras! Med våra, övergripande riktlinjer, och med medvetna volontärer, är vi trygga att kunna genomföra en Covid-säker premiärturnering den 29 juli-1 augusti, det är också vårt huvudansvar.

Fem viktiga och stora förflyttningar för er som lag med anledning av Coronapandemin.

1. Fotbollsfestens planerade aktivitetsområde FOTBOLLSHJÄRTAT i centrala Norrköping går inte att genomföra utifrån rådande riktlinjer.
2. Fotbollsfestens planerade DISCOKVÄLL för alla gäster går inte att genomföra utifrån rådande riktlinjer.
3. All transport till och från tågstation, skola och spelplatser hanteras av respektive lag. INGA TRANSPORTTJÄNSTER arrangeras i Fotbollsfestens regi.
4. Planerade LEDARSEMINARIUM genomförs ej.
5. BOENDE fördelas på fler skolor.

Fotbollsfesten följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om cuper för sommaren 2021. Läs mer här…

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!