FOTBOLLSHJÄRTAT
Välkommen till vår mötesplats, mitt i stan!
Slider

I hjärtat av turneringen, mitt i centrum ligger Knäppingsborg. En stor mötesplats där du kan träffa såväl gamla som nya vänner.
Vi kallar platsen Fotbollshjärtat!

Varje dag är mötesplatsen full av aktiviteter för stora och små där du kan utmana dina lagkompisar varje dag. Du träffar våra partners och upplever deras event.

Varje kväll erbjuds musikunderhållning från flera scener i en av Norrköpings vackraste miljöer. Ett stenkast från Knäppinsborg finns Värmekyrkan där Fotbollsfestens stora spelardisco arrangeras. I området finns även Leaders- och Referees corners som varje dag kostnadsfritt erbjuder lärorika, inspirerande och underhållande program.

ALLA ÄR OLIKA, OLIKA ÄR BRA.
Slider
LEDARGEMENSKAP
Inspiration & föreläsningar
varje kväll.
Slider
DOMARKLUBBEN
Energifyllda
kvällar.
Slider
TURNERINGSDISCO
Fest till klockan
22 lördag kväll.
Slider

Norrköpings Fotbollsfest är mer än fotboll

Visionen med evenemangshelgen är ”En mötesplats för fotbollsföreningar” där vi erbjuder utbildning och inspiration med fokus på frågor som jämställdhet, mångfald, hållbarhet och tillgänglighet.  Handling, aktiviteter och kommunikation ska vara det som gör skillnad.

Med centrala spelplatser runt om i Norrköping som utgångspunkt och ett stort engagemang från oss föreningar, näringsliv och kommun tror vi möjligheterna finns för att skapa en nationell fotbollsfest med internationella inslag. Målbilden är att bli Sveriges näst största fotbollsturnering.

Välkommen till min stad! Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna Norrköpings Fotbollsfests och Svensk fotbolls värdegrund. Jag är en stolt ambassadör för projektet!
Välkommen till min stad! Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna Norrköping Fotbollsfests och Svensk fotbolls värdegrund. Jag är en stolt ambassadör för projektet!
Ken Sema
Ken Sema
Svenska Fotbollslandslaget
Svenska Fotbollslandslaget
Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!