DOMARGEMENSKAP
Att vara fotbollsdomare ska vara kul, lärorikt och ansvarsfullt.
Slider

Det myllrar av liv och glädje i fotbollen. Tiotusentals barn och ungdomar tränar, spelar och kämpar på fotbollsplaner och idrottsplatser runt om i landet – varje dag. Alla behöver, och förtjänar, kunniga och engagerade domare som kan lära och leda dem i deras fotbollsmatcher. Att vara fotbollsdomare ska vara kul, lärorikt och ansvarsfullt!

För Norrköpings Fotbollsfest är domarskapet en viktig hörnsten för en lyckad turnering. Vi vet och förstår betydelsen för lagen av att ha engagerade, kunniga och välutbildade domare på deras matcher, oavsett ålder och nivå. Vi är dessutom väl medvetna om det behov som finns för att rekrytera nya killar och tjejer att bli en del av den framtida domarfamiljen. Vi förstår även betydelsen som domarskapet ger när det kommer till integration, där fotbollen förenar. Här vill vi vara en engagerad part.

Det är därför som domarskapet får en central roll i vår turnering, men även i de olika sidoprojekt som kommer ske fram till första avspark. Detta sker i samarbete med Norrköpings Fotbollsdomarklubb (NFDK).

Vår ambition är att erbjuda genomgående hög standard på våra domare, där alla skall föregå med gott exempel och engagemang oavsett om det är en nybörjardomare eller någon av våra lokala elitdomare som dömer matcherna. Vi kommer stötta, utbilda och lyfta våra nya domare som genomgår vår utbildningsskola och vi kommer engagera och stimulera domarna med härliga möten och samtal med våra främsta svenska FIFIA domare.

ENERGIFYLLD AFTON DEN 28 JULI.

Tillsammans med Sveriges främsta profiler inom domarkåren välkomnar Norrköpings Fotbollsfest till en energifylld afton för turneringens alla fotbollsdomare. Syftet är att skapa en lättsamt och välkomnande dialogforum oavsett domarnivå med den gemensamma nämnaren gemenskap, tillhörighet och glädje.

KICK OFF
Boka in Norrköping Fotbollsfest ”kick off” för våra domare under ledning av Jonas Eriksson och Kenneth Petersson som tillsammans med några SvFF/FIFA domare står för programmet.

Plats: Fastighetsteknik Arena, Lindö
Tid: 28 juli kl. 19.00-21.00

Att få vara en ambassadör för Norrköpings Fotbollsfest är en hedrande uppgift. Tillsammans med kollegor ser jag fram emot att bidra med erfarenheter och domarstolthet till unga domartalanger.
Att få vara en ambassadör för Norrköpings Fotbollsfest är en hedrande uppgift. Tillsammans med kollegor ser jag fram emot att bidra med erfarenheter och domarstolthet till unga domartalanger.
Jonas Eriksson
Jonas Eriksson
Domarlegend
Domarlegend
Slider

Mitt i hjärtat av Norrköping hittar du en plats olik det mesta. Louis De Geer är mötesplatsen för våra ledare och domare.

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!