DOMARGEMENSKAP
Att vara fotbollsdomare ska vara kul, lärorikt och ansvarsfullt.
Slider

Det myllrar av liv och glädje i fotbollen. Tiotusentals barn och ungdomar tränar, spelar och kämpar på fotbollsplaner och idrottsplatser runt om i landet – varje dag. Alla behöver, och förtjänar, kunniga och engagerade domare som kan lära och leda dem i deras fotbollsmatcher. Att vara fotbollsdomare ska vara kul, lärorikt och ansvarsfullt!

För Norrköpings Fotbollsfest är domarskapet en viktig hörnsten för en lyckad turnering. Vi vet och förstår betydelsen för lagen av att ha engagerade, kunniga och välutbildade domare på deras matcher, oavsett ålder och nivå. Vi är dessutom väl medvetna om det behov som finns för att rekrytera nya killar och tjejer att bli en del av den framtida domarfamiljen. Vi förstår även betydelsen som domarskapet ger när det kommer till integration, där fotbollen förenar. Här vill vi vara en engagerad part.

Det är därför som domarskapet får en central roll i vår turnering, men även i de olika sidoprojekt som kommer ske fram till första avspark. Detta sker i samarbete med Norrköpings Fotbollsdomarklubb (NFDK).

Vår ambition är att erbjuda genomgående hög standard på våra domare, där alla skall föregå med gott exempel och engagemang oavsett om det är en nybörjardomare eller någon av våra lokala elitdomare som dömer matcherna. Vi kommer stötta, utbilda och lyfta våra nya domare som genomgår vår utbildningsskola och vi kommer engagera och stimulera domarna med härliga möten och samtal med våra främsta svenska FIFIA domare.

ENERGIFYLLD AFTON DEN 28 JULI.

Tillsammans med Sveriges främsta profiler inom domarkåren välkomnar Norrköpings Fotbollsfest till en energifylld afton för turneringens alla fotbollsdomare. Syftet är att skapa en lättsam och välkomnande dialogform oavsett domarnivå med den gemensamma nämnaren gemenskap, tillhörighet och glädje.

KICK OFF
Boka in Norrköping Fotbollsfest ”kick off” för våra domare under ledning av Kenneth Petersson (domaransvarig) och Mehmet Culum som precis kommit hem från EM uppdrag.

Kvällen riktar sig till alla våra domare där information om de kommande dagarna ges. Vi träffar våra domarinstruktörer som under cupdagarna kommer att utbilda och coacha alla våra nya domare. Vi träffar även vår partner Hyresbostäder som berättar om varför dom valt att engagera sig i just domarfrågorna. Avslutningsvis får vi ett härligt samtal med Mehmet Culum som precis är hemkommen från EM tillsammans med vår domaransvariga (tillika tidigare FIFA domare) Kenneth Petersson som numera ingår i SvFF domarkommitté. Räkna med en och annan härlig anekdot.   

Plats: Fastighetsteknik Arena, Lindö
Tid: 28 juli kl. 18.00-20.00

 

Norrköpings Fotbollsfest söker domartalanger!

I samarbete med Norrköpings Fotbollsdomarklubb och Hyresbostäder skapar Fotbollsfesten en kampanj där vi söker nya domare. Kampanjen och aktiviteten bygger på att, genom, Hyresbostäders olika kanaler nå ut till invånarna i Norrköpings Kommun och värva nya stjärnor till sporten. Med ett gediget och kostnadsfritt programinnehåll genomgår kommande stjärnor en utbildning, praktik och deltar aktivt i Fotbollsfesten. Visionen är att alla deltagare fortsätter sin domarkarriär och bidrar till ett härligt samhällsklimat livet ut.

UTBILDNINGEN ÄR KOSTNADSFRI MED NEDAN INNEHÅLL SOM INGÅR:
– Utbildningen genomförs (Covid säkert enligt gällande restriktioner)
– Den 27 maj kl.18.00-21.00 på Fastighets AB Arena (FFA) i Lindö
– Matchspel den 5 och 6 juni på FFA i Lindö
– Matcher under Fotbollsfesten och medverkan på ”domarkickoff” den 28 juli
– Fadderskap från Norrköpings Fotbollsdomarklubb
– Ett års gratis medlemskap i Norrköpings Fotbollsdomarklubb
– Domartröja, shorts och strumpor från vår partner Adidas

Är du intresserad av mer information om utbildningen och/eller projektets framfart? Kontakta oss på info@fotbollsfesten.se

 

Att få vara en ambassadör för Norrköpings Fotbollsfest är en hedrande uppgift. Tillsammans med kollegor ser jag fram emot att bidra med erfarenheter och domarstolthet till unga domartalanger.
Att få vara en ambassadör för Norrköpings Fotbollsfest är en hedrande uppgift. Tillsammans med kollegor ser jag fram emot att bidra med erfarenheter och domarstolthet till unga domartalanger.
Jonas Eriksson
Jonas Eriksson
Domarlegend
Domarlegend
Slider

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!