KAPTENSKONTRAKT
En viljeförklaring, helt enkelt
Slider

Att vara lagkapten under Norrköpings Fotbollsfest är speciellt. Lagkaptenen är ett språkrör för laget. Alla lagkaptener, som vill, kontrakteras att främja Norrköpings Fotbollsfests värderingskod.

Allt för att inspirera sitt lag till att skapa den fotbollsturneringen vi önskar. I och med undertecknandet av kontraktet erhåller kaptenen och laget en unik kaptensbindel som symbol för att man står bakom det fotbollsfestens Fair Play koder.

Kaptenskontrakt till gagn för hela laget!

Alla kaptener som vill skriver på en uppförande kod och får en kaptensbindel och mängder av lagerbjudanden från Norrköping samt möjlighet till en lagvinst på 10 000 i sportprodukter till hela la

KONTRAKTETS INNEHÅLL
1.
Jag kommer att följa Svenska Fotbollsförbundets spelregler.
2. Jag strävar efter att vara en bra vinnare och förlorare.
3. Jag ska bidra till en positiv stämning.
4. Jag kommer att ha ett uppmuntrande språk mot mina med- & motspelare, domare och supportrar.
5. Jag respekterar olikheter. 
6. Tillsammans med ledare dela ut Fotbollsfestens armband till lagets spelare.
7. Tillsammans med tränare & lagledning utse det egna lagets Fair Play spelare.

Kontraktet signeras vid vid incheckning.      

ARMBANDET FYLLT MED VÄRDEN!

Genom att bära Norrköpings Fotbollsfests armband ställer sig spelaren och ledaren bakom cupens värderingar. Det vill näringslivet i Norrköping uppmuntra. Under hela helgen har armbandet en stor upplevelsefunktion. Mängder av rabatter i butiker, restauranger, upplevelser gäller mot uppvisandet av armbandet. Dessutom fria entréer på discot, ledar- & domarseminarium såklart!

Utöver det fotograferas 100 personer, varje dag, någonstans i Norrköping som erhåller fina priser från våra samarbetspartners. Vinnarna publiceras på vår Facebooksida varje dag.

EN SJÄLVKLAR VÄRDEGRUND

Kvinnor och män, flickor och pojkar ska ha lika rättigheter, möjligheter och förutsättningar att forma sina liv. Jämställdhet är en förutsättning för hållbar utveckling.

Allas rätt att vara med på lika villkor är en av de viktigaste byggstenarna i vår och Svensk fotbolls värdegrund.Det innebär att alla som vill spela fotboll ska känna sig välkomna, oavsett nationallitet, etniskt ursprung, ålder, kön, funktionsvariation eller sexuell läggning.

Norrköpings Fotbollsfest vill inspirera i jämställdhets-, mångfald-, hållbarhet och tillgänglighetsfrågor. Därför skapades turneringen.

Att få vara en ambassadör för Norrköpings Fotbollsfest är en hedrande uppgift. Tillsammans med kollegor ser jag fram emot att bidra med erfarenheter och domarstolthet till unga domartalanger.
Att få vara en ambassadör för Norrköpings Fotbollsfest är en hedrande uppgift. Tillsammans med kollegor ser jag fram emot att bidra med erfarenheter och domarstolthet till unga domartalanger.
Jonas Eriksson
Jonas Eriksson
Domarlegend
Domarlegend
Slider

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!