HOTELL
HOTELL
Slider

I Norrköping finns ett brett utbud av restauranger, alla med sin egen charm och specialitet. Här har vi valt ut några som vi gärna rekommenderar för Fotbollsfestens alla medföljande supportrar och föräldrar. För mer tips och information kika på visit.norrkopings.se

BEST WESTERN HOTEL

Best Western Princess Hotel ligger i centrala Norrköping, 350 meter från Louis De Geer konsert & kongress. Rummen har platt-TV med satellitkanaler och gratis WiFi.

SCANDIC STRÖMMEN

Detta hotell ligger precis runt hörnet från Norrköpings centralstation och 10 minuters bilresa från Norrköpings flygplats. Hotellet har en badtunna på taket, gratis gästcyklar och gratis WiFi.

Uppge ”Fotbollsfesten” vid bokning för att ta del av specialpriser.

THE LAMP HOTEL

Detta boutiquehotell ligger i en renoverad 1700-talsbyggnad, bara 50 meter från Norrköpings huvudgata Drottninggatan. Här finns ett spa och gratis WiFi. På sommaren kan du koppla av i trädgården.

SCANDIC NORD

Scandic Norrköping Nord ligger ca 5 km från Norrköping city. Med smidig anslutning till E4 och med gott om fri parkering. Ta ett dopp i poolen, koppla av i bastun och stilla hungern i restaurangen.

Uppge ”Fotbollsfesten” vid bokning för att ta del av specialpriser.

COMFORT HOTEL

Comfort Hotel, ett modernt hotell i stadsdelen Saltängen, nära shopping- och restaurangutbudet i Norrköping city och bara 5 minuter från centralstationen. 186 hotellrum i snygg design, fyra mötesrum och ett eget fräscht gym! Barception: Comfort Hotel gillar enkla och moderna lösningar. Därför är baren placerad i receptionen, en s.k. Barception. Hotellet erbjuder en enklare barmeny för den hungrige, och det finns alltid mackor och annat gott i Comfort Deli!

Uppge ”Fotbollsfesten” vid bokning för att ta del av specialpriser.

FIRST HOTEL CENTRAL

Detta hotell ligger 10 minuters promenad från Norrköpings centralstation. Hotellet har en bastu med utsikt över Motala ström. Här finns även en takterrass med en bubbelpool och utsikt över staden.

HOTEL PRESIDENT

Hotel President ligger 300 meter från Norrköpings centralstation. Hotellet erbjuder en bastu, gratis Wi-Fi och rum med platt-TV. Kaktusparken ligger 200 meter bort.

Välkommen till min stad! Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna Norrköpings Fotbollsfests och Svensk fotbolls värdegrund. Jag är en stolt ambassadör för projektet!
Välkommen till min stad! Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna Norrköping Fotbollsfests och Svensk fotbolls värdegrund. Jag är en stolt ambassadör för projektet!
Ken Sema
Ken Sema
Svenska Fotbollslandslaget
Svenska Fotbollslandslaget
Slider

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!