Att göra

i Norrköping

Norrköping, en stad rik på historia, kultur och nöjen, väntar på att bli upptäckt. Så ta på dig dina mest bekväma skor och förbered dig på att uppleva några spännande dagar under Fotbollsfesten, fyllda med aktiviteter som passar hela familjen. Här har vi valt ut några favoriter. För mer tips och information, besök gärna webbplatsen på visit.norrkopings.se.

Kolmården

Kolmården, omgivet av naturens skönhet, bjuder in till möten med djur från alla hörn av världen. Här är äventyr, skratt och spänning hemma. De yngsta kan krama världens starkaste björn i Bamses Värld, uppleva Delfinexpressen och skratta åt knasiga djurungar. Glöm inte att ta del av den prisbelönta delfinshowen som berör alla sinnen och ge dig ut på en vild tur med den magnifika berg- & dalbanan Wildfire.

Industrilandskapet

Knäppingsborg, en unik miljö mitt i Norrköping City, bär på en rik historia från 1767. Här kan du njuta av shopping, fika, god mat och livets goda. Kontrasten mellan grändernas intimitet och torgen ger varje plats sin egen karaktär, där butiker och verksamheter kompletterar varandra. En plats att trivas i.

Visualiseringscenter

I hjärtat av Norrköpings industriella landskap finner du Visualiseringscenter C, ett digitalt science center som erbjuder interaktiva utställningar, en imponerande dom och ett brett filmutbud. Domen, med sin kupolformade filmduk, levererar domfilmer och interaktiva 3D-visningar som omsluter besökarna i en imponerande 360° bild- och ljudupplevelse.

Himmelstalundsbadet

Himmelstalundsbadet är en populär badanläggning belägen i Norrköping, Sverige. Badet ligger i det natursköna Himmelstalundsområdet och erbjuder besökare en mängd olika faciliteter för avkoppling och vattenaktiviteter. Bassängerna stänger klockan 18.30.

”Med ett konceptinnehåll styrt av värderingar kan evenemanget Norrköpings Fotbollsfest bidra till ett mer positivt samhällsklimat”

Janne Andersson, Förbundskapten Svenska Fotbollslandslaget
Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners