Coachkväll

Vi hälsar dig varmt välkommen till lördagen den 3 augusti, en kväll du som ledare inte vill missa. Det blir en kväll fylld med inspiration och insikter från fotbollsvärldens alla hörn. Som ett hjärtligt tack för allt ni tränare och ledare gör för våra ungdomar, vill vi göra denna kväll extra speciell genom att samla er tillsammans.

En kväll av inspiration och skratt

Landets alla fantastiska ledare är som stjärnor på den ideella himlen! Varje dag är ni dedikerade, oavsett om ni leder de allra minsta fotbollshjältarna eller de blivande mästarna. Ni investerar otaliga timmar och sprider er glöd och ger ert stöd till samhället, det tycker vi alla är fantastiskt!

Coachkvällen under Norrköpings Fotbollsfest – en kväll som kommer att vara lika rolig som inspirerande! Vi har lyckats locka till oss några riktiga fotbollsgurus som kommer att dela med sig av sina kloka tankar och kanske till och med några roliga anekdoter från fotbollssverige. Så ta på dig fotbollsskorna, sträck på ledararmarna, och låt oss ha en kväll full av inspiration och skratt!

Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners

”Med ett konceptinnehåll styrt av värderingar kan evenemanget Norrköpings Fotbollsfest bidra till ett mer positivt samhällsklimat”

Janne Andersson, Förbundskapten Svenska Fotbollslandslaget