Äta och dricka

i Norrköping

I Norrköping öppnar sig en mångfald av restauranger, var och en bär sin unika charm och specialitet. Låt oss guida dig till några av våra personliga favoriter, speciellt utvalda för att förgylla upplevelsen för Fotbollsfestens hängivna supportrar och engagerade föräldrar.

The Lamp Restaurant

Svenska smaker med en flirt till det asiatiska köket. The Lamp Restaurant är en destination i sig. En unik, modern och tidlös mötesplats där upplevelsen står i centrum. Vår servering omfamnar dig och dina vänner till en modern, internationell miljö oavsett om du vill äta gott eller om du bara föredrar ett gott vin, en god öl eller en eldsprakande drink i baren.

Event Center

Välkommen till en av Sveriges mest imponerande nöjesarenor. Här finner du hela 4000 kvadratmeter fyllda med variation av aktiviteter, mat, dryck och upplevelser som verklingen håller högsta kvalitet.

Stadsvakten

Stadsvakten använder bara av noggrant utvalda råvaror på grillen. I Rôtisseriet helgrillas kött, kyckling och fisk. Rätterna som serveras talar för sig själva. Tidlösa klassiker, utan krusiduller, tillagade med med små medel och stor kunskap. Från stora baren serveras väl utvalda öl, vin och cocktails från kunniga sommelierer & bartenders.

Pappa Grappa/Matbaren

Pappa Grappa har varit en stolt del av Norrköping sedan 1996 och har drivits i sin nuvarande form sedan 2005. Våra två restauranger, Matbaren och Terrassen, har varsin unik karaktär men delar samma mål: att erbjuda högkvalitativ mat och unika upplevelser. Pappa Grappa är synonymt med enkelhet, familjevänlig atmosfär och framför allt god mat, inklusive de populära vedugnsbakade pizzor. På Terrassen kan du avnjuta enklare, rustika rätter – typisk ”uteserveringsmat”.

Kvarterskrogen Asken

Asken är mer än bara en restaurang – det är en plats där perfektion i mat, dryck, service och njutning är i fokus. Asken är ständigt i rörelse och utveckling, med menyändringar som följer årstiderna och ett varierat utbud av evenemang. I vår intima ”Burgar Baren” hittar du en kort men utsökt meny med hamburgare baserade på de finaste råvarorna.

Härlig Pasta

Härlig Pasta är Norrköpings främsta pastarestaurang! Här skapas handgjord färsk pasta i en smakfull upplevelse inspirerad av klassiska rätter från hela världen. Restaurangen tillverkar pastan från grunden varje dag, utan tillsatser, och använder endast de finaste ingredienserna: durumvete, ägg och vatten.

”Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen.”

Kristoffer Olsson, Svenska Fotbollslandslaget
Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners