Klasser

Norrköpings Fotbollscup är en pulserande cityturnering som smälter samman med stadens hjärta. Tillsammans med våra arrangörsföreningar, det blomstrande näringslivet och den gästvänliga kommunen, hälsar vi ditt lag varmt välkommet den 1-4 augusti 2024. Turneringen är öppen för spelare i åldern 7-16 år, och det detaljerade spelprogrammet kommer att publiceras senast den 15 juli 2024.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna. Välkommen till Norrköpings Fotbollsfest, där staden och fotbollen förenas i en unik sammanstrålning.

Spelinformation

Spelplatser

Avgifter

Fotboll för alla

Inom ramen för parasport eller paraidrott, tidigare känd som handikappidrott, finns en mångfald av sporter och idrotter som anpassats för individer med funktionsnedsättningar. Norrköpings Fotbollsfest är stolt över sitt engagemang för inkluderande fotboll och strävar efter att erbjuda alla barn och ungdomar möjligheten att spela fotboll och dela glädjen med spelet, oavsett deras förutsättningar. Parafotbollen är en självklar del av Fotbollsfestens program.

Parafotbollsturneringen kommer att äga rum den 3 augusti och är en viktig del av vårt åtagande att göra fotboll tillgänglig och glädjefylld för alla. Vi ser fram emot att välkomna parafotbollsspelare till en minnesvärd dag på Fotbollsfesten.

Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners

”Att få vara en ambassadör för Norrköpings Fotbollsfest är en hedrande uppgift. Tillsammans med kollegor ser jag fram emot att bidra med erfarenheter och domarstolthet till unga domartalanger.”

Jonas Eriksson, Domarlegend