Slider

Öppen för alla! Norrköping har, tack vare sin historia, en stolt fotbollstradition och har genom åren varit värd för flera turneringar och cuper, som av olika skäl försvunnit från kartan. Nu ska Norrköping, på allvar, utmana på flera plan och bjuder in till spel för pojkar och flickor 7-16 år och Parafotboll.

Norrköpings Fotbollsfest ska bli Sveriges kvalitativt bästa och moderna fotbollsevenemang för barn, ungdomar och familjer. Turneringen spelas den 28 – 31 juli 2022. Välkommen!

ANMÄLDA LAG 2022: 190
Slider
FAIR PLAY TROPHY
Flickor/Pojkar
8-16 år.
Slider
PARAFOTBOLL
Parafotboll,
alla åldrar.
Slider

UPPLEV IDROTTSSTADEN NORRKÖPING!

Norrköping den perfekta platsen för en såväl nationell som internationell fotbollsturnering. Få andra ständer har samma förutsättningar att verkligen kunna leva upp till positionen att vara värd för landets mest familjära och moderna turnering. Den nystartade cityturneringen kommer att spelas på centrala platser med stadens utbud intill. Huvudarenorna för Norrköpings Fotbollsfest är Suez Arena, Fastighetsteknik Arena, Maxivallen och Himmelstalund.

Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen.
Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings nystartade fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen sommaren 2021.
Kristoffer Olsson
Kristoffer Olsson
Svenska Fotbollslandslaget
Svenska Fotbollslandslaget
Slider

HUVUDSPONSORER NORRKÖPINGS FOTBOLLSFEST

Slider

PARTNERS

Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!