Om fotbollsfesten

1-4 aug 2024, Norrköping

Så är det äntligen dags igen – välkommen till den fjärde upplagan av Norrköpings Fotbollsfest! Vår gemensamma vision är att ert lag ska få uppleva en oförglömlig fotbollsfest samtidigt som ni utforskar idrottsstaden Norrköping. Vår vision är att göra Fotbollsfesten till Sveriges främsta och mest moderna fotbollsevenemang för barn, ungdomar och hela familjen. Vi öppnar upp för spel för pojkar och flickor i åldrarna 7-16 år samt Parafotboll, så sätt kryss i kalendern för den 1-4 augusti 2024 och anslut dig Fotbollsfesten i Norrköping! Vi ser fram emot att välkomna er!

Spelinformation

Festschema

Spelplatser

Anmälan

Flickor/pojkar 7-16 år

Norrköping Fotbollsfest hälsar ditt lag varmt välkommen den 3-6 augusti 2023. Turneringen välkomnar spelare i åldern 7-16 år.

Parafotboll

Fotboll för alla! Begreppet parasport eller paraidrott, tidigare handikappidrott, är samlingsnamnet för sport och idrott för personer med funktionsnedsättning. Norrköpings Fotbollsfest lägger stor vikt vid att alla barn och ungdomar oberoende av sina förutsättningar ska få spela fotboll och dela den glädje spelet medför. Parafotbollen inkluderas självklart i Fotbollsfestens program.

Parafotbollsturneringen spelas den 5 augusti.

Norrköping

Sveriges bästa idrottsstad

Norrköping har varit värd för en rad spännande idrottsevenemang som drar människor från när och fjärran. Det är en stad som genomsyras av gemenskap och delaktighet i idrottslivet. Oavsett om du är en ivrig åskådare eller en aktiv utövare finns det alltid något för alla att njuta av i denna fantastiska idrottsstad. Staden har en stolt fotbollstradition som går tillbaka generationer med hemmalaget IFK Norrköping som fanbärare.

”Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen.”

Kristoffer Olsson, Svenska Fotbollslandslaget
Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners