Hotell

i Norrköping

I Norrköping väntar en rik mångfald av hotell, var och ett bär sin egen unika personlighet. Här är några som vi med glädje rekommenderar till Fotbollsfestens entusiastiska supportrar och engagerade föräldrar. Var och en av dem bär på en särskild charm som kommer att göra din vistelse minnesvärd.

Best Western Hotel

Hotellet har en utmärkt plats mitt i Norrköping, vilket gör det bekvämt för besökare att utforska staden och nå många av dess attraktioner till fots. Best Western Princess Hotel i Norrköping är en charmig och bekväm hotellupplevelse som lockar besökare med sin centrala placering och gästvänliga atmosfär.

Scandic Strömmen

Scandic Strömmen i Norrköping är en modern hotellupplevelse som erbjuder komfort, bekvämlighet och enastående service till sina gäster. Hotellet ligger också nära Norrköpings centralstation, vilket gör det till en idealisk utgångspunkt för resenärer.

The Lamp Hotel

The Lamp Hotel är en unik och stilfull hotellupplevelse i Norrköping. En av höjdpunkterna på hotellet är dess anmärkningsvärda spaanläggning, som är känd som en av Europas främsta. Här kan gästerna koppla av och återhämta sig med ett brett utbud av avkopplande behandlingar, bastu, och andra wellnessfaciliteter.

Scandic Nord

Scandic Norrköping Nord är beläget ungefär 5 km från Norrköpings stadskärna och erbjuder bekväm anslutning till E4 motorvägen samt gott om kostnadsfri parkering. Här kan du njuta av ett uppfriskande dopp i poolen, koppla av i bastun och tillfredsställa din aptit i hotellets restaurang.

Vid din bokning, ange koden ”Fotbollsfesten” för att dra nytta av exklusiva specialpriser och göra din vistelse ännu mer förmånlig och minnesvärd. Scandic Norrköping Nord ser fram emot att välkomna dig under Fotbollsfesten.

Comfort Hotel

Comfort Hotel i Norrköping, beläget i stadsdelen Saltängen, erbjuder 186 smakfullt designade hotellrum och bekvämligheter som fyra mötesrum och ett eget gym. Vad som utmärker hotellet är deras ”Barception,” där du kan njuta av en enklare barmeny och bekväma snacks i Comfort Deli.

Ange koden ”Fotbollsfesten” vid bokning för specialpriser. Välkommen till Comfort Hotel – din moderna hotellupplevelse nära Norrköpings centrum.

”Med ett konceptinnehåll styrt av värderingar kan evenemanget Norrköpings Fotbollsfest bidra till ett mer positivt samhällsklimat”

Janne Andersson, Förbundskapten Svenska Fotbollslandslaget
Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners