Upplev Norrköping

Idrottstaden som andas liv

Välkommen till Norrköping, även känd som Idrottsstaden. Norrköpings stadskärna är en oas av charmiga kvarter, pittoreska torg och historiska byggnader som andas liv i stadens rika historia. Här möts det omsorgsfullt restaurerade industriella landskapet med den idylliska atmosfären i Knäppingsborg. De moderna shoppinggatorna bjuder in till en unik shoppingupplevelse för hela familjen. Vi hälsar dig varmt välkommen att utforska och upptäcka allt som Norrköping har att erbjuda.

Att göra

Äta och dricka

Hotell

Res till Norrköping

Att ta sig till Norrköping är både smidigt och bekvämt. Beläget mitt emellan storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö är Norrköping en högst tillgänglig destination oavsett var du än kommer ifrån. Och om du väljer att resa med tåg, kan du dra nytta av förmånliga rabatter genom SJ, vilket ger dig en prisvärd och bekväm resa. Varmt välkommen till Norrköping!

Res till Fotbollsfesten med SJ

Som partner till Norrköpings Fotbollsfest, erbjuder SJ en förmånlig rabatt på 15% för resor till Norrköping under perioden 31 juli till 8 augusti. De rabatterade biljetterna kommer att finnas tillgängliga från mitten av april. För din bekvämlighet erbjuder vi flera smidiga betalningsalternativ, inklusive Swish och betalning med konto/kreditkort. Detta är ett utmärkt tillfälle att säkra din resa till Fotbollsfesten till ett förmånligt pris. Välkommen ombord!

”Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen.”

Kristoffer Olsson, Svenska Fotbollslandslaget
Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners