Mer än fotboll

Så mycket bättre

Fyra dagar fyllda med passionerad fotboll, en stark känsla av samhörighet, sprudlande glädje och minnen som kommer att hålla sig levande. Tillsammans skapar vi en fest utöver det vanliga för spelare, tränare och alla som är med på evenemanget. Med flera upplevelser och äventyr inkluderat i turneringsdagarna ser vi ivrigt fram emot att dela fyra augustidagar med föreningar från både Sverige och utlandet. Varmt välkomna till Norrköpings Fotbollsfest 2024!

Invigning

Ingelsta Fair Play

After game

Fototävling

”Heja schysst”

Är du en stolt supporter som älskar att fotografera barnens fotbollsäventyr, vare sig det är på eller vid sidan av planen? Nu har du chansen att vinna en resa till London, där du får uppleva en spännande Premier League-match, bo på ett bekvämt hotell och dessutom träffa vår ambassadör och landslagsspelare, Ken Sema!

För dig som ledare

Coachkväll

Lördagen den 3 augusti utlovar vi en oförglömlig kväll för dig som ledare. Det är en kväll som kommer att fyllas med inspiration och insikter från alla hörn av fotbollsvärlden. Norrköpings Fotbollsfest bjuder på en matbit och dryck som en del av aftonen.

”Välkommen till min stad! Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna Norrköpings Fotbollsfests och Svensk fotbolls värdegrund. Jag är en stolt ambassadör för projektet!”

Ken Sema, Svenska Fotbollslandslaget
Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners