SPELPLATSER
Upplev idrottsstaden Norrköping
Slider

Den nystartade cityturneringen kommer att spelas på centrala platser med stadens utbud intill. Sedan mitten av 30-talet har Norrköping tillhört de bästa fotbollsstäderna i Sverige. Det kan vi tacka all den talang och kunskap som strömmat genom Norrköpings föreningsliv genom åren.

Föreningslivet har tillsammans med kommun och näringsliv etablerat fantastiska mötesplatser och fotbollsarenor som alla kommer nyttjas under festens fyra matchdagar. Huvudarenorna för Norrköpings Fotbollsfest är Suez Arena, Fastighetsteknik Arena och Maxivallen.

ATT GÖRA
Flera sevärdheter
under besöket.
Slider
ÄTA & DRICKA
Njutning för
smaklökarna.
Slider
HOTELL
Lätt att
trivas.
Slider

Internationella lag en viktig del i festen!

Norrköping den perfekta platsen för en såväl nationell som internationell fotbollsturnering. Få andra städer har samma förutsättningar att verkligen kunna leva upp till positionen att vara värd för landets mest familjära och moderna turnering.

Norrköping är placerat mitt i upptagningsområdet Stockholm, Göteborg och Malmö. Mitt emellan triangeln av landsgrannarna Finland, Norge och Danmark. Alla med bra förbindelser oavsett färdsätt.

Välkommen till min stad! Det är jätteroligt att det äntligen startar en ny fotbollsturnering i staden. Jag hoppas att fotbollsklubbar från hela landet tar chansen att spela i vackra Norrköping redan till premiäråret.
Välkommen till min stad! Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna Norrköping Fotbollsfests och Svensk fotbolls värdegrund. Jag är en stolt ambassadör för projektet!
Jessica Samuelsson
Jessica Samuelsson
Svenska Fotbollslandslaget
Svenska Fotbollslandslaget
Slider

Bli domare hos oss!

Bli funktionär hos oss!