Spelplatser

Norrköpings Fotbollsfest har lovordats för sina fina spelplatser! Över 1000 matcher spelas på de natur- och konstgröna mattorna som ger en jämlik fotbollsupplevelse för alla lag. Turneringens huvudarenor erbjuder en imponerande och levande fotbollsmiljö. 1000 volontärer, våra hjältar i skuggorna ger liv åt hela evenemanget, alla bärare av glädje och hjälpande händer på och vid sidan av planen.

Fotbollsfestens fyra huvudarenor är:

Fastighetsteknik Arena

En populär fotbollsarena som används för alla ålderskategorier. Med utmärkta förutsättningar för fin fotboll. En positiv, trygg och stöttande arena för unga fotbollsspelare! Arenan finns i stadsdelen Lindö.

Maxivallen

Denna idrottsplats i Eneby erbjuder spelare och åskådare en välkomnande miljö för evenemang. En anläggning som inte bara erbjuder en plats för att spela och titta på fotboll utan en fantastisk anläggning för gemenskap och samhörighet.

Pre Zero Arena

Arenan i stadsdelen Smedby är en av Norrköpings finaste anläggningar med många fotbollsplaner för alla åldrar. När du går genom grindarna till denna fina fotbollsanläggning omfamnas du direkt av atmosfären.

Himmelstalund

Vår ”nykomlingsarena” med premiär 2024! På Himmelstalund finns flera fotbollsplaner utmärkta för matcher på i alla ålderskategorier. Himmelstalund är Norrköpings största idrottsområde med fantastiska faciliteter för en mängd idrotter.

Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners

”Välkommen till min stad! Som ambassadör till Norrköpings fotbollsturnering ser jag fram emot att deltagare från hela landet ska få upptäcka Norrköping på och vid sidan om planen.”

Kristoffer Olsson, Svenska Fotbollslandslaget