En familjeturnering, nu är anmälan till 2024 öppen!

Det är med stor glädje och entusiasm vi öppnar dörrarna till Norrköpings Fotbollsfest, Sveriges kanske mest familjära och moderna fotbollsturnering. Denna årliga händelse är mer än bara ett idrottsevenemang – det är en fullskalig fest för alla som älskar fotboll och gemenskap. Vi hälsar fotbollsföreningar från hela Sverige välkomna att vara en del av denna fantastiska upplevelse. Vi arbetar även till nästa års turnering att ha fler internationella lag representerade.

Norrköpings stolta mötesplats öppnar upp sina portar med gästvänlighet som kännetecken. Vårt mål är att skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna. Vi värdesätter ungdomsidrott och de värderingar den representerar, och det är något som genomsyrar varje ögonblick av Norrköpings Fotbollsfest. Gemenskapen är kärnan i denna händelse, och vi ser fram emot att dela den med er.

Det här är fjärde året som Norrköpings Fotbollsfest fyller Norrköping med fotbollsglädje. Föreningar från hela landet återvänder år efter år för att delta i detta spektakulära evenemang. Vårt mål är att skapa minnen och upplevelser som varar livet ut. Därför är vi stolta över att välkomna spelare i åldrarna 7-16 år och även er som deltar inom Parafotboll. Här finns något för alla.

Så ta fram kalendern och markera den 1-4 augusti 2024, för då är det dags att delta i Norrköpings Fotbollsfest. Anmälan är nu öppen, och vi ser fram emot att välkomna er fotbollsföreningar till en spektakulär upplevelse fylld av fotboll, gemenskap och glädje. Tillsammans kommer vi att göra årets turnering till den bästa hittills.

Varmt välkomna!

Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners