Staden som brinner för fotboll och glädje

Norrköping, beläget längs Motala ström i hjärtat av Östergötland, har en rik historia och en kulturell skattkammare som spänner över generationer. Men det är en annan skatt i denna charmiga stad som får hjärtat att bulta snabbare – fotbollen. Norrköping har en passion för fotboll som är lika smittsam som den är inspirerande, och detta kommer tydligt till uttryck genom den årliga Norrköpings Fotbollsfest.:

Norrköping har länge varit ett älskat hem för fotbollsfansen. Staden är hem för IFK Norrköping, en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. Med flera Allsvenska titlar är staden stolt över sitt lag och dess prestationer på fotbollsarenan.

Norrköpings Fotbollsfest – En årlig händelse att räkna med:

Men Norrköpings engagemang för fotboll sträcker sig bortom planen och når in i hjärtat av samhället. Norrköpings Fotbollsfest, som nu går in i sitt fjärde år, är en årlig händelse som samlar fotbollsentusiaster från hela landet. Det är en helg fylld av fotbollsglädje, tävlingar och gemenskap. Med över 1000 volontärer, inkludering av Parafotboll och deltagande av hundratals lag, har evenemanget vuxit i omfattning och betydelse.

Norrköpings Fotbollsfest är möjligt tack vare det enastående samarbetet mellan alliansföreningarna Eneby BK, Lindö FF och Smedby AIS, samt det generösa stödet från det lokala näringslivet. Tillsammans har de skapat en fotbollsfest som berör hjärtat av staden och skapar minnen som kommer att leva vidare.

Så, om du älskar fotboll, glädje och gemenskap, sätt kryss i kalendern för den 1-4 augusti 2024. Kom och upplev Norrköpings Fotbollsfest och bli en del av denna inspirerande fotbollsfamilj. Tillsammans skapar vi minnen och bygger en framtid som är fylld av fotbollsglädje och samhörighet. Norrköping är redo att välkomna dig, så se fram emot en fantastisk fotbollsfest och en helg som kommer att bli oförglömlig.

Huvudsponsorer Norrköpings Fotbollsfest
Partners